Har du en forsikring?

De fleste sundhedsforsikringer og ulykkesforsikringer dækker hele eller dele af udgifterne til fysioterapi. Hvis du er i tvivl om din forsikring dækker behandling her på klinikken, kan du tage kontakt til dit forsikringsselskab og høre mere. Du er også velkommen til at kontakte mig, for at se om jeg har svaret.

Klinikken kan afregne direkte med nogle forsikringer, mens du ved andre selv skal lægge ud for behandlingen. 

Hvis der afregnes direkte med forsikringsselskabet, men de ikke dækker hele beløbet, skal du selv betale differencen på dagen for behandling.

 

Ved ovenstående ydelser gælder det at evt. optapening, akupunktur eller anden form for behandling er inkluderet i prisen.

Hvis der er behov for brug af fx elastikker eller andet til træningen hjemme, kan dette tilkøbes.

Normal konsultation

250kr.

Her afsættes der op til 30 min, og det vil oftest være den konsultation som benyttes, når du har været igennem 1. konsultation. Der arbejdes her videre med den plan, som der er lagt, og behandles herudfra.

Lang konsultation

450kr.

Her sættes der ekstra tid af, som ved første møde. Den lange konsultation kan fx være aktuel, hvis der skal være fokus på at træne sammen i vante omgivelser. Det kunne fx være træning og test ude på fodboldbanen, for spilleren som skal testes ift at vende fuldt tilbage til sin sport.

Det kunne også være at jeg observerede håndboldspilleres ageren på banen til træning, for at kunne rette til, for optimeret (gen)optræning og skadeforebyggelse.

Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til fysioterapibehandlingerne, hvis du er aktivt medlem. Du kan se de gældende takster her.

Da klinikken ikke har overenskomst med sygesikringen, kan du desværre ikke få tilskud fra en evt lægehenvisning.

logo_danmark (14).png

Optapening uden behandling

75kr.

Denne ydelse er ikke et tillæg til en behandling, men et tilbud til dig som har behov for at få tapet din ankel, dit knæ eller noget andet op til fx træning eller kamp, eller bare til aflastning i hverdagen.

Kan ikke bookes online!

Ydelser og priser

1. konsultation

450kr.

Der afsættes op til 1 time, så der er god tid til at få vendt den problematik, som du kommer med, samt god tid til undersøgelse og behandling, så vi kan lave den bedste plan for DIG.