top of page
Søg
  • spørg-fyssen

Klinikken er godkendt til at varetage behandling af genoptræningsplaner.


Vidste du, at du har ret til at vælge en privat behandler, til at hjælpe med din genoptræning, hvis din kommune ikke kan tilbyde dig opstart inden for 7 dage?


Når du har haft en skade, eller et andet problem med kroppen, og været omkring sygehuset til udredning og/eller behandling, kan du være heldig, at lægen laver en genoptræningsplan til dig.

En genoptræningsplan betyder at du er bevilliget en mængde behandling/træning uden egenbetaling. En almindelig genoptræningsplan vil blive sendt til kommunen, mens en specialiseret genoptræningsplan kan foregå hos fysioterapeuterne på sygehuset.


For 2 år siden blev det muligt at tage sin genoptræningsplan med til en privat behandler, hvis kommunen ikke kunne tilbyde en tid inden for 7 dage. Dermed blev det borgernes eget valg, om de ville vente på tiden i kommunalt regi, eller opsøge en godkendt behandler, for at kommer tidligere i gang.

For at få det bedste resultat ud af din genoptræning, giver det rigtig god mening at starte tidligt op, og derfor giver det også rigtig god mening, at borgeren har denne mulighed.

Det er selvfølgeligt et krav, at genoptræningen ved den private behandler kan opstartes senest samme dag, som den givne tid fra kommunen.


Klinikken yder selvfølgelig samme fleksibilitet ved genoptræningsplaner, som ved almindelige behandlinger. Det vil derfor altid være muligt at finde en hurtig tid, og få planlagt et forløb, så det påvirker din hverdag samt skole/arbejde så lidt som muligt.


Du kan læse mere om ordningen på https://fritvalgservice.dk/ mens du på https://mingenoptraening.dk/ kan finde mulige behandlere i dit område, hvis det bliver aktuelt.


Klinikken er godkendt til genoptræning af problematikker fra ryggen, benene (typisk hofte, knæ eller ankel) samt problematikker fra skulder og arm.


Har du spørgsmål til ovenstående, eller er du i tvivl, om det er noget du kan benytte dig af, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, for at høre nærmere.

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page