top of page
Søg
  • spørg-fyssen

Hvo intet vover, intet vinder!

- Spørg-fyssen.dk udvider!


Efter nytår åbner Spørg-fyssen.dk klinik i Mejrup. Dermed bliver der nu 3 måder, hvorpå man kan søge hjælp hos mig:


- Klinik Spørg-fyssen.dk - Mejrup

- Klinik Spørg-fyssen.dk - Online

- Spørgsmål via formularen på hjemmesiden.


Klinikken kommer til at ligge i hjertet af Mejrup, i et nyrenoveret lokale i Mejrup kultur og Fritidscenter. Renovationen af lokalet begynder omkring årsskiftet, og målet er at klinikken åbner hurtigst muligt herefter. Der vil komme opdateringer undervejs via hjemmesiden, facebook og instagram.


1, 2, 3 muligheder for at få hjælp fra Spørg-fyssen.dk

Hele ideen bag Spørg-fyssen.dk startede med tanken om at skabe en simpel online platform, hvor du kunne spørge til råds og få vejledning, hvis du skulle opleve gener fra muskel- og/eller skeletsystemet, eller hvis du skulle have et andet spørgsmål, som du tænkte en fysioterapeut ville kunne hjælpe med.

Denne tanke er slet ikke glemt, og det er stadig muligt på hjemmesidens forside at udfylde formularen – og det er stadig en gratis ydelse.


Herefter blev det en mulighed at booke `online konsultationer`. Ideen hertil kom samtidig med at Covid-19 tog til, og landet blev lukket ned. I den forbindelse havde jeg flere online konsultationer, og fandt ud af, at man kan hjælpe rigtig meget – og mange – via denne kommunikationsform. En af de andre fordele ved online konsultationer, er at man kan være meget fleksibel – både ift. tidspunkter hvor man kan booke en konsultation, men også ift. at man kan befinde sig hvor som helst. Så længe man har en telefon (med kamera) og en internetforbindelse kan det lade sig gøre. Det kan endda lade sig gøre med en telefon alene, hvis man ikke ønsker videokonference, men blot at snakke.

Den klare fordel ved online konsultationer ift. formularen, er at der bliver sat tid af til at snakke, og gå dybere ind i din problemstilling ved opfølgende spørgsmål, så der hermed kan gives et mere fyldestgørende svar, samt laves en plan for, hvordan du kan arbejde med at komme af med dit problem.


Jeg er meget bevidst om, at selvom online konsultationer er smarte og efter min mening er kommet for at blive, så mangler det muligheden for at være ”hands-on”/have hænderne på. Man kan komme langt bl.a. kommunikativt igennem skærmen, men ved at få hænderne på, tilføjes en ekstra dimension til både undersøgelse og behandling. Åbningen af klinik ’Spørg-fyssen.dk’ giver netop den mulighed.

Klinikken kan selvfølgelig ikke ramme lige så bredt i landet, som den online service der i forvejen er tilgængelig. Til gengæld vil jeg bestræbe mig på, at klinikken kan tilbyde den ”lokale” bruger netop samme service som online – nemlig at være fleksibel på åbningstider, så man kan søge hjælp, netop når behovet opstår, og også når andre klinikker har lukket.

Ud over et fokus på fleksible åbningstider vil klinikken prioritere god til dig, når du booker en aftale. God tid er for mig et af nøgleordene, og skaber det bedste udgangspunkt for en god kommunikation og behandling. Det giver også mulighed for en grundig undersøgelse, og derfor vil der altid være sat ekstra tid af, første gang du booker en aftale, så vi sammen kan lave den bedste plan for netop dig!


Når der åbnes nye klinikker, er det ikke muligt at arbejde under overenskomst med sygesikringen. Det betyder at du ikke kan få tilskud via en henvisning fra lægen. Til gengæld yder Sygeforsikringen ”danmark” stadig tilskud til sine medlemmer.

Der er dog flere fordele ved at drive klinik uden overenskomst, såsom at bygge sin klinik mere fleksibelt op, fx hvad angår priser, og dermed også tid afsat til behandling.


Hos klinik ’Spørg-fyssen.dk’ kan du booke tid direkte uden at skulle forbi lægen først, og jeg ser frem til at kunne hjælpe dig


/Lasse

236 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page