top of page
Søg
  • spørg-fyssen

Første blogindlæg…! Hvorfor en blog… og hvorfor spørg-fyssen.dk?

Hej og velkommen til – jeg er glad for du læser med, og håber du har lyst til at følge med fremover. 😊

Jeg hedder Lasse Weyhe, bor i Holstebro, er gift med Christina og vi har 2 dejlige børn. Og så er jeg FYSIOTERAPEUT – det er dét den her blog skal handle om.

Jeg er uddannet i Holstebro i januar 2011 og har siden da arbejdet hos Struer Fysioterapi. Det var skader i sport der havde min store interesse, da jeg startede med at studere til fys, og de fylder stadig meget i min hverdag. Jeg har gennem årene været tilknyttet Elitehåndboldhold og har masser af gode oplevelser og erfaringer med i bagagen herfra, men har lagt det på hylden – i hvert fald for nu – da det tager meget tid, og ikke passer så godt ind i familielivet med børn på nu 3 og 6 år. Jeg har dog svært ved at lægge det helt fra mig, og er derfor tilknyttet FS Holstebro, der er en fodboldsammenslutning, hvor man samler de bedste ungdomsspillere fra Holstebro og omegn, for at skabe et elitemiljø.

Egentlig er mit nye ”blogeventyr” mest tænkt til mig selv, som en måde hvorpå jeg kan komme af med nogle af de tanker, som opstår i forbindelse med mit arbejde som fysioterapeut. Eller… ”komme af med” er nok det forkerte udtryk, men så et sted hvor jeg kan få dem skrevet ned, og få styr på dem. Ofte har jeg tanker om, hvordan jeg kan hjælpe folk med deres gener, og jeg tror derfor på, at andre også kan få noget ud af at læse med ind imellem…

Jeg har en klar vision om at nå ud til ”helt almindelige” mennesker, som ikke nødvendigvis er fysioterapeuter eller har anden sundhedsfaglig baggrund. Derfor bestræber jeg mig på at skrive så ”dansk” som muligt, så alle kan forstå, og få noget ud af mine indlæg.

Én af de tanker jeg har gået med noget tid – og som er blevet boosted hen over foråret, primært pga. Covid19 – har først til ”fødslen” af spørg-fyssen.dk!

Det er tanken om, at jeg tror på mange med gener fra kroppen kan hjælpes ved råd og vejledning – hvis ikke helt i mål, så hvert fald et stykke af vejen. Og som med så meget andet; kommer man godt fra start, så går det ofte nemmere… Jeg tror på at flere herved kan undgå behovet for at komme til behandling på klinikken. Du kan læse lidt mere om ”ideen bag” på hjemmesiden her.

73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page