top of page
Søg
  • spørg-fyssen

Bauerfeind bandager!

Opdateret: 10. okt. 2021

Jeg er – ligesom mange andre – stor fan af Bauerfeind, som laver super gode bandager, der ofte kan hjælpe dig til færre smerter og bedre bevægelse med det samme.


Derfor er jeg også begyndt at sælge bandager på klinikken, som certificeret forhandler. At være certificeret betyder i den her sammenhæng, at jeg har fået undervisning i de forskellige bandagernes funktion og brugen heraf, så jeg er bedst mulig klædt på til at hjælpe dig. Det gælder både ift. valg af model, men også om det er relevant for dig at investere i en bandage.


Du tænker muligvis; ”hvad er en Bauerfeind bandage?” Men måske du allerede har set dem rundt omkring i sportsverdenen, uden at vide det. De er nemlig meget brugt også blandt topatleter, hvor du især ser knæbandager brugt af håndboldspillere, og i andre indendørs sports.

Men Bauerfeind laver ikke kun bandager til knæet. Der findes bandager og skinner til næsten alle led. Nogle af dem som jeg ser brugt mest, er knæ, ankel og lændebandager, men der er også bandager til både skulder, albue og håndled.

Bandagerne fra tyske Bauerfeind er medicinske kompressionsbandager, med klasse 2 kompression. De giver en super kompression med lækker pasform, og de optimerer din funktion over leddet.

Bauerfeind står inde for deres produkter, og der ydes god garanti på, at den kompression, som bandagen giver, holder i lang tid.


Udover deres klassiske medicinske bandager har Bauerfeind udviklet en "sports kollektion".

Her ydes den samme klasse 2 kompression, men bandagen er samtidig udviklet i lettere og luftigere materiale, som gør den mere åndbar ved fx sport. Der kan derfor ikke garanteres at den fulde kompression holder lige så længe, som på deres "medical line", og prisen på sportsbandagerne er derfor også lavere.
For at få den optimale effekt af bandagen, kræver det, at det er den rigtige bandage der vælges. Det er både ift. størrelsen på bandagen, og hvilken model.

Det er derfor godt givet ud, at det er en certificeret forhandler, som guider dig, når der skal vælges.


Du har måske før hørt sætningen: ”Går du for meget med en bandage/tape, så bliver musklerne trætte”? Det er ikke rigtigt, og der er lavet studier på nogle af Bauerfeinds bandager der viser, at der faktisk er øget muskelaktivitet, når du bruger bandagen!

Det betyder f.eks. at en bandage kan være et godt redskab for dig både når du skal performe optimalt, men også ifm. en genoptræningsperiode, hvor man på et tidligt stadie, kan have mulighed for at optimere sin træning, for herved at fremskynde processen i at blive 100% klar igen.


Kunne du have gavn af en bandage?

Er du blevet nysgerrig, og tænker om en bandage vil kunne hjælpe dig? Så tag endelig fat i mig. Jeg er klar til en snak om hvilke muligheder der kan være for dig.

Du kan fange mig på kontakt@spoerg-fyssen.dk eller på tlf. 21 40 80 30


Kunne du have lyst til at se flere af Bauerfeinds produkter, og læse mere om det enkelte produkt, så kan du finde udvalget hos fysio-shop.dk som også er min leverandør.


91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange har prøvet det, og mange har prøvet det mere end 1 gang. Hver gang er det en træls oplevelse! Faktisk er det 60-80% af alle danskere, der på et tidspunkt vil opleve at have ondt i ryggen. Langt

bottom of page